Kidstraining

Leren bewegen, ontdekken waar jij goed in bent. 
Klimmen, klauteren, springen, rennen, gooien. 

Durven bewegen en ontdekken wat jij allemaal kan. Dat kun jij bij ons doen. Jij mag zo vaak als je wilt over de survivalbaan. Jij mag klimmen op de boulderbaan, jij mag touwtrekken, jij mag boksen. Jij mag ontdekken wat je leuk vindt, en hoe goed je bent. 

Voor de ouders
Tijdens de kidstraining wordt er gestructureerd lesgegeven. De kidstraining op woensdagmiddag wordt gegeven door Annely (docent basisonderwijs, bevoegd bewegingsonderwijs), Laura of Melchior. Voorop staat dat de kinderen leren plezier hebben in bewegen, dat ze leren om al hun beweegmogelijkheden te ontdekken en leren hoe je jouw lichaam goed kunt bewegen. Het is dus meer dan een speelkwartier. Leren bewegen: doelgericht en gestructureerd.
   

Elke woensdag 15.00-16.00u kidstraining  6-12 jaar. 


Elke dinsdag 18.00-19.00 kidstraining 10-14 jaar

 

Ja, ik wil meedoen!

Obstakel/survivalbaan

 

Klimmen en klauteren over en door onze survivalbaan. Wie is het handigst, of wie is het snelst? Tijdens de kidstraining gaan we van alles uitproberen. Met als belangrijkst doel dat jij het leuk vindt, en dat jij steeds beter wordt. 

Op de survivalbaan zitten 5 verschillende stroken. Een soort ‘weggetjes’: jij mag zelf kiezen langs welke weg je gaat!

Klimmuur 

 

Klimmen van links naar rechts. Onze klimmuur is onderdeel van de survivalbaan. Je kunt je alleen maar vasthouden aan de grips. En nee, je mag de grond natuurlijk niet raken!

Trainingsbaan

 

Wij hebben een trainingsbaan met hele leuke uitdagende materialen. Hier kunnen we van alles gaan trainen en uitproberen! We hebben bijvoorbeeld grote touwen, zware ballen of kisten om te tillen.

Ben jij al heel snel ? Of juist heel sterk?
Elke keer dat jij bij ons komt trainen proberen we om beter te worden, om beter te bewegen en beter te trainen. 

Liever eerst even een proeftraining?

 

Ik wil een gratis credit voor een proeftraining!