Wat wij hebben 

Wij zijn gek van sport. En we kunnen oneindig veel dingen bedenken om te bewegen. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen op een goede, en leuke manier in beweging te zetten. Het hardlopen hebben we hier in Hoogeveen al onder controle. Maar kunnen we iets extra’s?

Die uitdaging gaan wij aan! En dat geven wij vorm een prachtig outdoor trainingsgelegenheid in een prachtig gebied. Nieuwste materialen, nieuwe locatie, ervaren trainers. 


Maak kennis met ons!

 

Meld je aan voor een proefweek. Kom testen en proberen.

 

Ja, ik wil hier ook trainen!

Outdoor trainingsrig – 

conditie en krachttrainingen 

Wij hebben een prachtig outdoor trainingsrig. In dit gedeelte van het Outdoor trainingsgebied zullen de strength, circuit en boxing trainingen plaats  vinden. 

Lees meer over groepstraining

Obstakel baan – 

klimmen, springen en klauteren

Wij hebben een prachtige survivalbaan waar we trainingen kunnen bieden voor iedereen die een extra uitdaging zoekt. Heb je zin om ook eens mee te doen met een obstacle run? Bij ons kun je trainen!

Daarnaast is dit gedeelte uitermate geschikt voor kidstraining, bedrijfsuitjes of ‘gewoon’ ter variatie in de conditie- en krachttrainingen.

Boulderbaan –

klimmen

Onze boulderbaan is uniek in zijn vorm. Wij hebben deze gebouwd om een uitdaging te bieden op verschillende niveaus, het is onderdeel van de obtakelbaan. Een uitdaging voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Want hoe leuk is het om soms gewoon even te ‘spelen’, om die uitdaging aan te gaan. Of om jezelf te testen. 

Water – een prachtige plas

op het water

Oftewel Stand-up-paddelen is een vrij nieuwe sport. En waar kun je dat nou beter doen dan bij Nijstad! Wij bieden een prachtige locatie, en genoeg suppboards. Gelegen aan een schone plas, bij het strand en naast het Paviljoen. Even een vakantie gevoel in de buitenlucht van Drenthe. 

Outdoor Open baan –

Een open ruimte 

Wij hebben prachtig grote materialen die we kunnen gebruiken tijdens de groepstrainingen, zowel tijdens circuit als strength. Maar daarnaast hebben we nog een plek waar allerlei verschillende trainingselementen tot zijn recht komen. Zo hebben we plek voor sprints, maar ook voor touwtrekken, trekkerbanden flippen etc.